miercuri, 13 august 2008

Petitie online catre Adunarea Parlamentara a Consiliului Europei

Adunarea Parlamentară a Consiliului Europei va supune la vot în curând o rezoluţie prin care solicită legalizarea căsătoriilor homosexuale în cele 47 de ţări membre ale Consiliului Europei.

De asemenea Adunarea P.a C.E. a cerut modificare Convenţiei Europene a Drepturilor Omului să declare căsătoria între homosexuali ca făcând parte din drepturile omului.

În Adunarea P. a C.E. a fost dezbătut un amendament la Convenţia Europeană cu privire la Adopţia Copiilor pentru a permite cuplurilor de homosexuali să adopte copii.

Noi cetăţeni ai României, temători de Dumnezeu, semnăm această petiţie prin care ne exprimăm opoziţia fermă faţă de propunerea legislativă a Adunării P.a C.E. Prin această petiţie solicităm Adunării P.a C.E. să oprească definitiv orice încercare de impunere a legalizării căsătoriilor sau parteneriatelor homosexuale, asupra statelor membre. Această acţiune a Adunării P.a C.E. este împotriva valorilor noastre creştine, afectează familia, copiii şi atrage mânia lui Dumnezeu asupra statelor semnatare.

Vă rugăm să semnaţi această petiţie la adresa de mai jos, încurajând pe cât mai mulţi oameni din jurul vostru să se alăture milor de români semnatari.

http://www.petitieonline.ro/petitie-p20670044.html


P.S. Am observat după ce am scris textul, prescurtarea (P.a C.E), şi mă duce cu gândul la versetul din 1 Tesaloniceni 5. 3:
Când vor zice: "Pace şi linişte!" atunci o prăpădenie neaşteptată va veni peste ei, ca durerile naşteii peste femeia însărcinată; şi nu va fi chip de scăpare.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu