duminică, 20 martie 2011

Abrevieri Internet - Ajutor pentru parinti

Am cumpărat câteva caiete pentru Lorena și am zâmbit când pe coperta a doua am descoperit tipărite aceste abrevieri folosite de cei ce utilizează internetul. Desigur copiii le știu foarte bine dar m-am gândit că acestea vin mai ales în ajutorul părinților care nu sunt la curent cu ele și astfel pot să urmărească limbajul folosit de copiii lor pe net. Este o treabă bună.
Clik pe imagine pentru mărire

3 comentarii:

  1. OMG (oh,my God) :)))
    stiam doar vreo 3 din ele.Deci........sunt depasita.....imbatranesc ?! :))

    RăspundețiȘtergere
  2. @Victoria cu siguranta nu este vorba de imbatranire dar este normal cateodata sa mai fim depasiti de noutatile ce se succed uluitor. Dupa cum se vede putem recupera din mers, atata vreme cat suntem deschisi sa invatam.
    Iti doresc o saptamana plina de binecuvantari!

    RăspundețiȘtergere
  3. Referitor la OMG, copii ar trebui invavati sa nu-l foloseasca, este aprope de luarea Numelui Domnului in desert expresia puting fi asociata unor situatii care nu au nimic in comun cu Dumnezeu. Din pacate adultii il folosesc f mult, crezind ca "da bine" sa le folosesti. Dupa cum "awesome" se poate folosi doar pt Dumnezeu, in sensul de "sfint". Tinerii il folosesc chiar si cind vor sa descrie ceva fantatisc, nemaipomenit....

    RăspundețiȘtergere